GRIEKS RESTAURANT RHODOS VLISSINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks restaurant Rhodos Vlissingen. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 20:53 Heerlijk
13 jul 2024 om 9:19 Wij bestellen altijd hier en tot nu altijd tot volle tevredenheid
12 jul 2024 om 21:32 Netjes opgebeld dat de bezorging iets later kwam. En ook bij deze bestelling weer een lekker flesje wijn gekregen. Kwaliteit van het eten is erg goed.
8 jul 2024 om 9:08 Vlees was droog en minder dan we gewend zij. Bijgeleverde saus was véél te weinig.Friet was slap en bleek. Zielig bolletje rijst.Bezorging was op tijd. Uit onderstaande recensies blijkt dat het fifty-fifty is.Ik denk volgende keer geen Rhodos meer.
6 jul 2024 om 21:11 Sorry, maar het vlees was met geen mes doorheen te komen, heel droog. De levering was op de minuut.
6 jul 2024 om 20:38 Bestel hier al jaren, de beste service en het beste eten! Er is geen grieks restaurant zo consistent goed als Rhodos. Als je zeker wilt zijn van goed, warm eten wat ook nog altijd super snel geleverd wordt, dan zit je goed bij Rhodos!
5 jul 2024 om 18:38 Het eten was warm en lekker. En veel vlees.
4 jul 2024 om 18:56 Dit is echt de laatste keer dat ik bestel. Wat je krijgt voor je geld is echt om te janken. Zo weinig dat je de voorraad kast opendoet om nog iets te pakken. En dat voor gemiddeld. 2 schotels voor 50 euro, heel klein beetje rijst, wat kost rijst nou?
1 jul 2024 om 19:26 Eten was warm en lekker. Bezorgtijd was prima!
30 jun 2024 om 21:12 Ik heb mijn eten niet ontvangen en heb diverse keren telefonisch geprobeerd contact te krijgen Dit is niet gelukt
28 jun 2024 om 21:18 Was nog warm en erg lekker, we hebben genoten
28 jun 2024 om 19:10 Helaas is de ervaring van ons niet geweldig..eten smaakte goed maar doordat bezorger naar nog een adres moest was het eten een half uur later en koud zeer jammer van deze ervaring hadden ons verheugd op heerlijke warme griek dus zware tegenvaller